Pragmatic TCV

Conditii si termene

Va multumim ca ati ales compania noastra.

Produsele de pe www.pragmatic.ro sunt comercializate de SC Pragmatic TCV SRL cu numarul de inregistrare J12/956/2015, CUI RO34314512, sediul social: strada Plevnei 18-20, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

Pentru ca dorim sa ne ridicam la asteptarile clientilor, acest magazin online este in continua dezvoltare si urmeaza sa adaugam functii si produse noi. Din acest motiv, va prezentam modalitatea de comanda si plata la acest moment.

Plata transportului este suportata de cumparator si nu este inclusa in pretul produselor. Costurile de trasport vor fi estimate in functie de greutate si dimensiune. Aceste costuri se vor comunica dupa confirmarea telefonica a disponibilitatii stocurilor. In cazul in care se refuza primirea  coletelor livrate, costurile de transport se pot retine din valoarea produselor comandate.

Sunt exceptate de la returnare:

  •  furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora, a expira rapid sau consumabile (ex: Baterii);
  •  Produse debitate la cerere (cabluri, conductori, etc);

Produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a bunurilor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse

Comenzile online plasate NU implica, deocamdata, si rezervarea lor.

Comenzile online vor fi verificate de catre noi si confirmate pe email. Pentru cantitatile care depasesc stocul, clientul va fi contactat pentru informarea termenului de livrare.

Daca solicitati pe email un produs care nu se afla pe site, va vom comunica pretul si termenul de aprovizionare/livrare. Dupa caz, se poate solicita un avans.

Clientilor care au contracte si a caror sold are scadenta depasita li se pot suspenda comenzile pana la clarificarea situatiei financiare. 

Fotografiile produselor au scop informativ si pot aparea diferente fata de realitate.

Utilizatorii care se inregistreaza si aboneaza la serviciul de newsletter vor fi informati asupra noilor servicii pe care le vom adauga.